К основному контенту

Підсумки першого півріччя

Ось і закінчилося перше півріччя нашого 10 Б класу.
Чим воно нам запам’яталося, які події виявилися найцікавішими, найяскравішими. Кожен з нас має свій багаж спогадів і яскравих моментів, але й були ті, що запам’яталися всім і залишили теплий слід.
Однією з таких подій виявився традиційний осінній благодійний ярмарок «Промінь добра». Вже не перший рік наш клас презентує страви національної української кухні, а саме « Смачні картопляні страви». Дуже приємно, що нас знають та намагаються знайти, щоб поласувати дерунами, картопляниками, вареничками та багатьма іншими смаколиками. 
Нам дуже приємно, що вкотре ми одержуємо грамоту « Найкращий асортимент» на шкільній підсумковій лінійці. Ми змогли створити і свою маленьку ярмаркову традицію.




Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Наш талант

  В березні 2019 року наш дуже талановитий однокласник, Роман Хомицький, учасник Міжнародних змагань з хореографічного мистецтва разом із командою зайняли перше місце. Їх чуттєвий та романтичний танок "Malade" не залишили байдужими жодного з глядачів. Ми дуже пишаємося Романом і впевнені що це його не остання перемога.

Конкурс "Видатні Одесити"

На конкурсі "Видатні Одесити" я розповідав про чудову жінку-чарівницю, українську художницю, яка працювала в народному декоративно-прикладному стилі, Зою Сергіївна Пасічну, яка, на жаль, пішла від нас 2 жовтня 2018 року. Її роботи зберігаються в національних музеях України, в приватних колекціях вітчизняних і закордонних поціновувачів декоративно-прикладного мистецтва. Своєю доповіддю я нагадав, що Одеса має своїх великих митців і вшанував пам'ять однієї з них.